Οι οίκοι μας!

Silverson-Hellas

sil-hellasΤώρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα είναι στη διάθεση πελατών και οποιουδήποτε θέλει να ενημερωθεί για τις εφαρμογές και το ερευνητικό κομμάτι της Silverson στην Ελλάδα, το πρότυπο Επαγγελματικό Ερευνητικό και Αναπτυξιακό κέντρο που οργανώνουμε και που σύντομα θα λειτουργήσει στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, για πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη των προιόντων της Silverson.

Φιλοδοξούμε να το λειτουργήσουμε από 1ης Ιουνίου 2014 και στις εγκαταστάσεις του, πέρα από το εκθετήριο των προϊόντων μας, θα υπάρχει εργαστηριακό τμήμα με δυνατότητα ερευνών, δοκιμών & ανάπτυξης εφαρμογών για τους επαγγελματίες του σήμερα.

Εκεί θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τα νέα υλικά, να τεστάρουν και να αναπτύξουν ιδέες & εφαρμογές για και με τα προϊόντα τους, σε ενα πλήρως εξοπλισμένο και άρτια οργανωμένο εργαστήριο.

Παραθέτουμε τα φυλλάδια των εφαρμογών των πρϊόντων της Sillverson για την αρτιότερη ενημέρωσή σας, καθώς και τα videos των προϊόντων της.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες χρήσης παρακαλούμε στείλτε email στο Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. 

 

BROCHURES APPLICATION REPORTS
  1. Batch Mixers pdf icon

  2. Bottom Entry Mixers pdf icon

  3. D2500 pdf icon

  4. In Line Mixers pdf icon

  5. Silverson Corporate pdf icon

  6. Flashblend pdf icon
  7. Lab pdf icon

 http://www.silverson.com 

Za studioZa studio